Raid regler

Raidregler opdateret pr. 2019.03.12

Målsætning:

I dette tier af raiding er vores målsætning igen at klare det aktuelle content på Normal og Heroic sværhedsgrad, før næste tier udkommer. Det vil sige at man ikke PUG’er det content vi er igang med, hvis man ønsker at være en del af raid holdet.

Social Raider (Raider): Torsdag og Søndag fra kl. 20.00 til 22.30


Invites starter 15 minutter før raid start (vær klar!)

Krav: (Vigtigt!)
Gearkrav til Nomal er min. 360
Gearkrav til Heroic er min. ilvl 375

Samtidig har vi valgt at sætte en forventning til vores Heart of Azeroth(Neck). Vores overordnede synspunkt er at jo højere lvl den er, desto bedre. Vi forventer at den er mindst lvl 35(ilvl 393), når vi starter på Heroic.

Hvad angår Healing og DPS, har vi valgt at sætte et vejledende krav til både Healing og DPS på minimum 10.000.

Fremover vil det være et krav at man som minimum har set videoer på kampene – men det vil være en stor hjælp, hvis man også har læst de skrevne guides for hver kamp. Vi vil primært læne os op af guides og videoer fra FatbossTV på henholdsvis wowhead og youtube.

Ved raidstart forventer vi at gear er enchanted og gem’ed, samt at man har consumables med til eget forbrug. Det vil sige Food, Flask, Battle Potions(Pre-pots/DPS pots) og Health Potions (der kan forekomme Feasts før pull, MEN vi forventer selvfølgelig at man har undersøgt individuelt, hvilket stat der giver den største increase til sit spec, og bruger sin egen food, fremfor Feast, hvis det skulle være bedre.)

Hvis man mod forventning møder uforberedt op, altså ignorer de ovenskrevne krav, vil man uden forbehold blive sat af holdet for det pågældende raid lock. Vi forventer at man bruger den tid på at forberede sig og være klar til næste lock.

Raid Opsætning:
Raid Leaders vil bestræbe sig på at opsætte den mest ideelle gruppe i forhold til tanks, healere og DPS. Har vi for mange af en rolle, kan det blive nødvendigt at sætte tilmeldte spillere på Standby.

Tilmelding:
Tilmelding til raid skal ske på din Main Character, minimum 24 timer før raid start. Tilmelder du dig senere, vil andre der har signet op før have første prioritet.

Har du tilmeldt dig, og udebliver uden afbud, kan du ved gentagende udeblivelser blive udelukket fra raidholdet.
Afbud accepteres i form af ingame mail, besked på Discord eller opslag på Facebook gruppens væg eller Facebook Messenger til en Raid Leader.

Dette er kun aktuelt, hvis holdet allerede er sat, og man på dagen finder ud af at man ikke kan komme.

Her er en kort forklaring på hvad de forskellige status’er betyder for os.
Signed Up: Du har skrevet dig på til raid og meldt dig klar til at at komme fra raid start til raid slut.
Confirmed: Vi har sat dig på til holdet og du har en plads til det givne raid.
Tentative: Du kan måske komme. Vi kan ikke rigtig bruge denne status til så meget, så vi (Raidleaders) vil prioriterere andre før dig, hvis du vælger at skrive dig op sådan.
Standby: Der er desværre ikke plads til dig på holdet i dette raid. Men sørg for at være online ved raid start, i tilfælde af at nogen andre ikke dukker op.

Out: Du er udelukket fra det givne raid på grund af brud på regler, ikke møder krav, eller lign.

Addons/Kommunikation:
Listen af påkrævede addons er meget lille. Det vigtigste for os er at hele holdet har de vigtigste informationer til rådighed, som i størstedelen af tilfældene kan klares med en enkelt BossMod.

Vi påskønner brug af andre hjælpemidler, såsom WeakAuras, GTFO og lignende addons, men vi har fra Raid Leader holdets side valgt at gå med følgende addons.
    • DBM (DeadlyBossMods)
  • Details! – ikke et krav, men vær særlig opmærksom på at dette er det addons Raid Leaders bruger, tillige med Combat Logs, til at se på Raidets performance.
Med hensyn til kommunikation har vi i guilden vores egen Discord server. Dette vil være den primære metode, hvorpå vi kommunikere på raids.
Der vil til tider også være information, links og lignende at finde i “#Raid Strict” kanalen.
  • Discord – sørg minimum for at kunne lytte. Vi ser det som et enormt plus, at man er i stand til at tale også, da det gør kommunikation en del lettere.

Loot: Personal Loot
Det vil sige at hvis man får et item, som man ikke kan bruge, bedes det sættes i roll, så gruppen har mulighed for at få det.

Der rolles selvfølgelig med prioritet på Main-spec over Off-spec.

Dropper der BoE items fra trash, bruger vi samme princip. Kan ingen bruge det, er det den der finder der, der beholder det. #neverlucky

Generelt:
Når vi er afsted på raid, prøver vi alle selvfølgelig at holde den gode tone og hyggelige stemning. Det vil sige, at man taler pænt til hinanden, man spammer ikke med DPS-meters, og man holder pænt sin mund, når raidleader forklarer taktikker eller lign. Kort sagt – opfør jer ordentligt.

Klager/brok kan tages med raid leader og/eller den pågældende part efter raid. Undlad venligst at tage den i guild- eller raidchat.
Er der spørgsmål angående regler eller raidet generelt, kan der tages kontakt til Raid Leaders.
Vel mødt til Raid!

Honning (RA) – Buario – Hyldeblomst

en dansk World of Warcraft guild